ActiveWeb - en del av Radio Active
En del av


PROGRAM JUST NU

Blandad musik på ActiveWeb
Country Corner (repris)
Mac's Melting Pot

RetroActivt goes international och sedan mer än 3 år! Uppdaterad och engelsk version på ActiveWeb. Stort tack till LMR för att vi får reprisera detta program från i torsdags.


ACTIVEWEB

AKTUELLT

Skymningen har fallit för alltid för Activeweb!

 2021-12-08

För någon vecka sedan beslutade styrelsen att lägga ned Activeweb. Utsändningen har nu tystnat och Activeweb kommer nu att försvinna till mångas sorg. Vi som jobbat med att hålla igång har varit ideella krafter som drivits av kärlek till att göra radioprogram som uppskattats av de lyssnare som hittat kanalen. Programmen som sänts har varit flera klassiska pr... Läs merNjut av sommaren med Activeweb i högtalarna!

 2021-07-19

Sommaren är här och vädret bjuder på blandade resultat med både sol och 30 grader samt regn och åska! Oavsett vilket så funder det alltid att lyssna på Activeweb. T.ex. Rocke Nock med Jan Inge Svensson eller härlig dansbandsmusik på lördags och söndagseftermiddag? Eller varför inte ägna fredagskvällen med Housemusik? Först Mac's House kl. 20.00 och sedan LA ... Läs merMed Valborg kommer våren!

 2021-04-25

Med Valborg så säger vi tack och adjö till mörkret, kylan och det gråkalla vädret som hållit oss alla i ett hårt grepp de senaste månaderna. Vi kan bara konstatera att vi tillsammans går mot ljusare tider. Tänk på att du kan lyssna online ifrån nästan alla maskiner som har nätuppkoppling! Bredden av program är stor här på Activewebb. Vilket är ditt favoritpr... Läs mer 

Tablå Vecka 31

Måndag

00.00-18.00 Jukebox
18.00-20.00 Lazy Sunday med Mac Arvid (repris)
20.00-22.00 Hammers Höjdare med Calle Hammer
23.00-01.00 Mac Arvid Mac's House (repris)
Kontakt

Besök oss

Sixten Sparres Gata 22B 271 39  Ystad 

Ring

Kontakt via formulär

Spamfråga

-->

© 2022 Activeweb | Design by Amiras Design