ACTIVEWEB - En del av RADIO ACTIVE

 

Activeweb


En del av

Medlemsmöte i veckan!

I veckan var det medlemsmöte för oss som sänder eller är engagerade i activeweb! Med på mötet fanns Radio Active nytillträdde stationschef Kenth Jagerbron. Det var många bra diskussioner både om hur läget är just men också om framtiden!

 2019-10-13


LA Rush jubilerar!!!

Lennie's 100'e program på fredag kickar off en ny spännande höst :-)
Får EJ missas !!!

 2019-08-13


Semestern slut för vissa, till andras glädje.

På lördag är Revival med Niklas tillbaka igen på din favorit-web-station :-)

 2019-07-22


S E M E S T E R ! ! !

Niklas och Calle har tagit semester. Deras program ersätts med Total 90's under deras ledighet.
De är snart tillbaka i din favoritradio ActiveWeb.

 2019-06-29


Två nygamla proram intar scenen till helgen.

Bara På Svenska samt Country Corner återuppstår på lördag. Bara På Svenska 11-13 samt Country Corner 13-15.
Denna bild får spegla båda programmen i en och samma bild (bild-källa SVT).
Stort TACK för att du värmde upp publiken för mig i Ljungbyhed för en herrans massa år sedan, Jill. Glömmer det aldrig. /Mac Arvid

 2019-05-29


Driftstöning !

På grund av någon form av nätverksfel ligger normala ljudet för ActiveWeb nere för tillfället. Kvällens Mac's Melting Pot och iCulture kommer att sändas som vanligt trots nätverksbekymmer via extern portal :-)

 2019-05-28


Nya specialprogram på gång!

Idag finns det många olika specialprogram med olika inriktningar på ActiveWeb. Till sommaren hoppas vi att kunna presentera ytterligare ett par nya program som man kan lära sig att älska! Lyssna gärna på Gästmixen där olika DJ's hela världen kan leverera sin bästa musik! Detta program sänds på lördagar 21.00-22.00 med repris torsdagar 22-23.

Kom ihåg att gilla oss på Facebook, sök på activeweb så finner du oss där!

https://www.facebook.com/activeweb.se/

 2019-05-01


Hemsidan är här !!!

Det tog sin tid men nu finns det en egen hemsida och du som hittat hit är hjärtligt välkommen hit! Än så länge finns den viktigaste informationen utlagd här men mer kommer! Kolla i tablån efter de specialprogram som du vill höra!

 2019-03-07


Närproducerad radio från Sjöbo!

Det är här det händer när radioprogram blir tillverkade i Sjöbo! Bland en mängd kablar datorer, CD-skivor, mikrofoner, mixerbord och en hel del till finns Mac Arvid. Det är inte utan att när man ser bilden att tankar på en Uppfinnar-Jocke gör sig påmind! Hur som helst så är det här flera av Activewebs program kommer till såsom Mac's Melting Pot, Mac's House och Lazy Sunday. Dessa program lånas av med exclusivt tillstånd London Music Radio och Unique Sessions Radio.

 2019-01-28


Programledarmöte !

För någon vecka sedan var det programledarmöte för oss som arbetar med Activeweb. Vi diskuterade om vilka program som mer kan få plats i tablån. En första prototyp på Activewebs hemsida visades. Den börjar bli klar och nu handlar det mest att få till information om programledare, program m.m.
På bilden syns från vänster Mac Arvid, Calle Hammer, Jan-Inge Svensson och Sven-Åke Hjelmer. Bakom kameran finns Mårten Mårtensson

 2019-01-24« Tillbaka

 

© 2019 Activeweb | Design by Amiras Design