ACTIVEWEB - En del av RADIO ACTIVE

 

Activeweb


En del av

Hemsidan är här !!!

Det tog sin tid men nu finns det en egen hemsida och du som hittat hit är hjärtligt välkommen hit! Än så länge finns den viktigaste informationen utlagd här men mer kommer! Kolla i tablån efter de specialprogram som du vill höra!

 2019-03-07


Närproducerad radio från Sjöbo!

Det är här det händer när radioprogram blir tillverkade i Sjöbo! Bland en mängd kablar datorer, CD-skivor, mikrofoner, mixerbord och en hel del till finns Mac Arvid. Det är inte utan att när man ser bilden att tankar på en Uppfinnar-Jocke gör sig påmind! Hur som helst så är det här flera av Activewebs program kommer till såsom Mac's Melting Pot, Mac's House och Lazy Sunday. Dessa program lånas av med exclusivt tillstånd London Music Radio och Unique Sessions Radio.

 2019-01-28


Programledarmöte !

För någon vecka sedan var det programledarmöte för oss som arbetar med Activeweb. Vi diskuterade om vilka program som mer kan få plats i tablån. En första prototyp på Activewebs hemsida visades. Den börjar bli klar och nu handlar det mest att få till information om programledare, program m.m.
På bilden syns från vänster Mac Arvid, Calle Hammer, Jan-Inge Svensson och Sven-Åke Hjelmer. Bakom kameran finns Mårten Mårtensson

 2019-01-24« Tillbaka

 

© 2019 Activeweb | Design by Amiras Design